COSMETICS

Brow Fixing Gel

3.100RSD

Vosak za obrve 1001 način. Otkrijte revolucionarni gel za fiksiranje obrva koji će transformisati vašu rutinu stilizovanja. Naša inovativna formula pruža neuporedivu svestranost i dugovečnost, čineći vaše obrve savršeno oblikovanim bez ikakvih kompromisa.

Sa 1001 opcija za stajling, ovaj gel vam omogućava da kreirate izgled koji odražava vašu individualnost. Ovaj gel pruža efekat trodimenzionalnog volumena koji će učiniti da vaše obrve izgledaju zapanjujuće. Jedinstvena fleksibilna formula vam omogućava da precizno upravljate pravcem rasta kose, dajući vam kontrolu kakvu ste oduvek želeli.

Rezultat? Obrve koje nisu samo savršeno oblikovane, već i vizuelno pune i definisane. Zaboravite ljuspice i lepljive teksture – naš gel se suši i ostavlja za sobom besprekoran mat finiš. Sa ovim gelom, svaki dan je prilika za istraživanje novih stilova i izraza, jer vam pruža savršenu ravnotežu između kontrole i kreativnosti.

Kako se koristi

Kako se koristi

Uzmite malu količinu proizvoda pomoću četkice adaktar ​​A6. Nanesite proizvod na prethodno očišćene i osušene obrve. Četkajte ih pokretima nagore dok ne dobijete željeni oblik. Zatim koristite adaktar ​​A7 češalj da pročešljate dlačice i učvrstite oblik obrva. Jednom osušene obrve će stajati ceo dan.

Dostava
Isporuka u Srbiji se vrši putem PostExpress/Bex kurirske službe i traje 2-3 radna dana. Nacionalna isporuka se naplaćuje fiksnom cenom od 400 rsd.
Kategorije ,

Podeli:

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.

Prijavi se na newsletter i saznajte sve o novim proizvodima.