OSNOVNI PODACI O FIRMI

Adaktar doo
Delatnost i šifra delatnosti- 9602 delatnost frizerskih i kozmetičkih salona
Braničevska 7, Beograd
MB 21419508
PIB 111055979
E mail adaktarcosmetics@gmail.com
Telefon 0666666530

IZJAVA O KONVERZIJI

‘All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site’.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

KONTAKT PODACI-KORISNIČKI SERVIS

Korisnički servis možete kontaktirati na broj telefona 0666666530 ili na e-mail adresu adaktarcosmetics@gmail.com .

DOSTAVA ROBE I EVENTUALNA OGRANIČENJA

Dostava se vrši širom sveta putem FedEx-a/TNT. Dostava u Srbiji vrši se putem PostExpress kurirske službe. Vašu pošiljku možete očekivati u roku od  2 do 3 radna dana od datuma porudžbine. Cena dostave za Srbiju zavisi od zvaničnog cenovnika Post Express kurirske službe. Troškovi isporuke se dodatno naplaćuju i nisu uključni u prikazanu cenu proizvoda. Dostavljanjem porudžbine vi se izričito saglašavate da platite troškove isporuke i transporta.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime ADAKTAR DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u ADAKTAR DOO (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja Adaktar doo  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.

IZJAVA O PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina:Gotovinom sa posredništvom kurirske službe Platnim karticama

POLITIKA REKLAMACIJA

Saglasno Zakonu obaveštavamo vas da reklamacije na robu kupljenu putem Web Sajta možete izjaviti elektronski na e-mail adresu officeadaktar@gmail.com, poštom na adresu Braničevska 7,11000 Beograd, Srbija ili na telefon 0666666530 Prilikom izjavljivanja reklamacije dužni ste da dostavite robu na koju se reklamacija odnosi, kao i račun na uvid ili drugi dokaz o kupovini te robe (kopija računa i sl.). Reklamacija važi isključivo za nove, neotpakovane proizvode. Nakon prijema reklamacije izdaćemo vam pisanu potvrdu ili ćemo vas elektronskim putem obavestiti da potvrđujemo da smo primili vašu reklamaciju, odnosno saopštićemo vam broj pod kojim je zavedena vaša reklamacija u evidenciji primljenih reklamacija. Najkasnije u roku od osam dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju. Odgovor će sadržati odluku da li prihvatamo reklamaciju, izjašnjenje o Vašem zahtevu i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije koji ne može biti duži od 15 dana od dana podnošenja reklamacije. Saglasno zakonu, potrošač može odustati od Ugovora izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu ili na drugi nedvosmislen način. Popunjen obrazac za odustanak od ugovora možete poslati e-mailom na adresu officeadaktar@gmail.com, ili poštom na adresu Braničevska 7, 11000 Beograd. Ukoliko pošaljete Obrazac za odustanak od ugovora e-mailom ADAKTAR DOO će vam poslati e-mai kojim potrvđuje prijem. U slučaju odustanka od ugovora, Potrošač ima pravo na povracaj novca ili na zamenu za drugi proizvod u roku od 14 dana. Novac će biti vraćen kupcu nakon što roba bude vraćena na adresu za prijem obrasca. Trgovac ima pravo da odbije zahtev potrošaca ukoliko utvrdi da roba nije u ispravnom stanju, usled neadekvatnog ili nepravilnog rukovanja (oštećena iii korišćena). Roba se mora vratiti u orginalnom pakovanju u kom je stigla kod kupca. Povrat novca će se izvršiti na tekući račun naveden u obrascu u roku od 14 dana od dana prijema robe. Troškove vraćanja robe snosi kupac. Izuzeci od prava na odustanak: Potrošač nema pravo da odustane od Ugovora u slučaju da je roba isporučena zapečaćena i ne može da se vrati zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga, a koja je otpečaćena nakon isporuke.

DOGAĐAJI VIŠE SILE

Nećemo se smatrati odgovornim za bilo kakvu nemogućnost ispunjenja ili odlaganje ispunjena bilo koje naše obaveze u skladu sa Ugovorom ukoliko je to događajima koji su izvan naše kontrole (“Viša Sila”).

Viša Sila uključuje bilo kakav akt, događaj, propust ili incident van naše kontrole koji uključuje (bez ograničenja) sledeće:

1. štrajkove, lok-out ili druge vrste industrijske akcije, vanredno stanje;
2. javne nerede, pobune, invazije, terorističke napade ili pretnje terorističkim napadima, rаt (оbjavljen ili ne) ili opasnosti od pripreme za rat; iii. požare, eksplozije, оluje, poplave, zemljotrese, sleganje tla, epidemije ili druge prirodne katastrofe;
3. nemogućnost korišćenja železnice, brodova, aviona, motornog transporta ili drugih sredstava javnog ili privatnog prevoza;
4. nemogućnost korišćenja javnih ili privatnih telekomunikacionih mreža; i
5. akte, odluke, propise, zakone ili restrikcije bilo koje vlade.

  1. Opšte odredbe

Uslovima korišćenja web sajta i elektronske prodavnice Adaktar Cosmetics, uređuju se uslovi vezani za članstvo naših korisnika, način registrovanja istih, prava i obaveze članova, uslovi vršenja prodaje, način obračunavanja naknade i sva ostala pitanja koja su bitna i od značaja za funkcionisanje i korišćenja web sajta i elektronske prodavnice privrednog društva ADAKTAR D.O.O.  PIB: 111055979 , sa sedištem na adresi Braničevska 7, Beograd-Vračar, koje posluje kao trgovina na malo posredstvom pošte i korišćenjem interneta u skaldu sa propisima koji uređuju elektronsku trgovinu i kao takvi predstavljaju odredbe ugovora između Adaktar D.O.O i svakog registrovanog korisnika ( u daljem tekstu člana), kao i propisa kojima se uređuju prava i obaveze u vezi sa korišćenjem web sajta i elektronske prodavnice. Sajt kao i celokupan sadržaj koji se na njemu nalazi su u kompletnom vlasništvu Adaktar D.O.O.  i namenjeni su realizaciji prodaje putem interneta i promociji elektronske trgovine. Svako korišćenje sadržaja sajta koje je suprotno uslovima korišćenja bez pismene saglasnosti vlasnika sadržaja strogo je zabranjeno. Korisnici su članovi i gosti. Članovi su pravna i fizička lica koja su prihvatila ove uslove korišćenja  da bi obavljala kupovinu putem e-prodavnice. Gosti su lica koja jednokratno pristupaju sajtu radi informisanja, ali bez registracije. Adaktar D.O.O. posluje u skladu sa propisima Repubilke Srbije, a naročito u skladu sa Zakonom o zaštiti podtaka o ličnosti, Zakonom o elektronskoj trgovini i Zakonu o zaštiti potrošača.

 

  1. Ograničenje od odgovornosti

Adaktar D.O.O. ne garantuje za tačnost i pouzdanost podataka koje korisnici prilikom kupovine unose, a sami korisnici su se obavezali, prihvatanjem ovih uslova korišćenja, da unesu prilikom kupovine tačne podatke, tako Adaktar D.O.O. nije odgovoran za bilo koju štetu koja nastane kao posledica unosa netačnih podataka. Prodavac ne odgovara za kašnjenja u isporuci robe od trenutka predaje proizvoda kurirskoj službi. Adaktar D.O.O  ne odgovara za štetu koja nastane kao posledica skrivenih nedostataka, grešaka ili nepravilnosti u radu zbog prenosa računarskih virusa, nemara korisnika te ponašanja suprotno Uslovima korišćenja. 

 

  1. Članovi, registracija, privatnost podataka

Da bismo Vam pružili određeni proizvod odnosno uslugu biće neophodno da nam dobrovoljno, prilikom registracije, date određene podatke, kao što su Vaše ime i prezime, datum rođenja, adresa na koju se vrši isporuka, mejl adresa, ili broj telefona. Članovi su u obavezi da čuvaju svoju pristupnu lozinku te da je ne otkrivaju trećim licima u suprotnom odgovorni su za svaku štetu koja nastane takvim korišćenjem njihovog naloga. Takođe nije dozvoljena registracija korisnika sa tuđim ličnim podacima. Adaktar D.O.O. prikuplja od korisnika samo neophodne podatke koji su potrebni za pružanje informacija i poslovanje sa njima, sve u skaldu sa dobrim poslovnim običajima i u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

 

  1. Ugovor, prava i obaveze

Ugovor koji korisnik zaključuje sa Adaktar D.O.O  jeste Ugovor o prodaji na daljinu. Prodavac se obavezuje da kupcu dostavi izabrani proizvod na datu adresu u određenom roku, a kupac se obavezuje da prilikom prijema proizvoda plati cenu. Ugovor se smatra zaključenim onog trenutka kada prodavac primi obaveštenje od strane kupca o prihvatanju ponude. 

 

  1. Saglasnost

Predlažemo da se periodično informišete sa našim uslovima korišćenja jer se može desiti da su se promenili od Vaše poslednje posete. Korišćenje ovog web sajta podrazumeva da ste pročitali Uslove korišćenja i da ste saglasni sa istim, te ukoliko se ne slažete da gore navedenim uslovima korišćenja ili ne prihvatate iste molimo Vas da napustite sajt.